Full school attendance is the foundation upon which we can encourage full participation in every aspect of Academy life and so achieve our Mission Statement ideals with the students of the Academy. We acknowledge and reward high levels of attendance as a key aspect of achievement. Review and Guidance Sessions and Target setting will always include aspects of attendance and punctuality. The expected attendance for students is 97%.
|Registation||8.55 am||9.15 am||20 mins|
|Lesson 1||9.15 am||10.30 am||1 hr 15 mins|
|Break||10.30 am||10.50 am||20 mins|
|Lesson 2||10.50 am||12.05 pm||1 hr 15 mins|
|Lesson 3||12.05 pm||1.20 pm||1 hr 15 mins|
|Lunch||1.20 pm||2.00 pm||40 mins|
|Lesson 4||2.00 pm||3.10 pm||1 hr 10 mins|
Daily Acts of Worship are held in House and Year Assemblies.
Curriculum Extra Activities take place from 3.25 pm to 4.30 pm.